TR-002 NMBS I1 rijtuig in N spoor

De NMBS I1 rijtuigen stammen uit 1931 en hebben tot eind jaren 80 in de internationale dienst gereden. In Nederland kwamen deze rijtuigen onder andere in de internationale D-trein tussen Parijs en Amsterdam naar Nederland en zijn de rijtuigen onderdeel geweest van de versterkingsstammen op de lijm Amsterdam-Brussel in de vroege jaren 70. Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/I1_(spoorwegrijtuig)

Het dak en de constructie van de bovenbouw van het I1 rijtuig zal uit 3D print bestaan. De wanden met alle klinknagels uit messing etswerk. De bodem met kortkoppeling is net als het I2 rijtuig in messing uitgevoerd. Het rijtuig bevindt zich in het beginstadium van ontwikkeling. Alleen de ets is op dit moment gereed voor een eerste proef-bouw.

Nog onder voorbehoud zullen waarschijnlijk de volgende opties leverbaar zijn. Als je goedkoop uit wilt zijn ga je zelf met 3D print aan de slag. Je krijgt de 3D files er namelijk gratis bij!! De kit is ontworpen voor assen met een lengte van 13,85 mm en wielen met een diameter van 5,6 mm.

TR-002 KIT basis, inhoud: 
Het messing etswerk, aslagers, wielen, opschriften voor alle versies. 
Digitale versie van de 3D bestanden. 

Kosten TR-002 basis: € 35,-

TR-002 AB KIT compleet, inhoud:
Het messing etswerk, aslagers, wielen, opschriften voor alle versies. 
3D geprint dak, interieur, draaistelzijkanten, kopwanden en bodemdetails om een A-rijtuig te maken. 

Kosten TR-002 AB KIT compleet: € 85,-

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa